Szerzői jogok 


A csapatszellem.hu oldal teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videós anyagokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján)

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A weboldal tartalma a szerző neve [Bánkuti József – Cégfejlesztő & Tréner] és a forrás [csapatszellem.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás díjköteles: 30 000 Ft naponta.

A weboldalak cikkeinek RSS szindikációja engedélyezett. A szindikált tartalmaknak minden tekintetben meg kell egyeznie az eredeti tartalommal, ezért az RSS feed beolvasás előzetes írásbeli engedélyhez kötött.

Mobirise

Bánkuti József Cégfejlesztő & Tréner

Kérlek, tartsd tiszteletben a fent leírtakat. Nem fogsz támogatást kapni az univerzumtól, ha ezt nem teszed meg. Persze, lehet azt gondolod kit érdekel, de sok olyan láthatatlan dolog létezik a világban, amivel még nem találkoztál, nem látható, tapintható, de mégis itt van.
De, ha ez túl misztikus volt, akkor hidd el nekem, hogy a jogtalanul megszerzett dolgoknak nem tud maradéktalanul örülni az ember, mert ott fog motoszkálni a tudatalattijába, hogy ezt hogyan is szerezte.

Designed with Mobirise web themes